Preloader

 

 

The Chocolate Love Factory

De Liefdesbonbon is een lustopwekkende afrodisiacum-praliné, met een sterke seksueel stimulerende werking. Het ontspant de geest, stimuleert het lichaam en versterkt het lustgevoel. Uitgebreid getest.

Vanaf 4 bonbons geen bezorgkosten!
Levering doorgaans binnen twee werkdagen in Nederland en België.

+31-646 33 47 50 info@liefdesbonbon.nl

FOLLOW US ON FACEBOOK

Over het ontstaan van De Liefdesbonbon

Liefde is ……

Tja, waar zal ik beginnen.
Liefde is waar alles mee begint. Vanaf het moment dat we worden geboren zoeken we liefde. Soms zijn we er heel erg lang naar op zoek, maar ik ben er van overtuigd dat iedereen het kan vinden, vooral als we niet meer zoeken. Liefde staat vaak om het hoekje op je te wachten, tot het de juiste tijd is.

 

Ik zal me eerst even voorstellen

Mijn naam is Arlette en ik ben mede-eigenaar van de Liefdesbonbon. De reden dat wij deze bonbon op de markt brengen is dat wij hebben ondervonden dat Liefde ontzettend belangrijk is. Het heeft letterlijk mijn leven gered. Hoe, dat vertel ik je in bijgaand verhaal.

 

Ik zat in een relatie waarvan ik dacht, zo zal het wel horen.

Ik was de 40 al gepasseerd.  Je hebt een huis, kinderen en een baan. Je bent druk met je leventje en daarbij het onderhouden van het contact met je vrienden en familie. Het is een mallemolen die maar door blijft draaien. Tot ik ziek werd en voor lange tijd in het ziekenhuis terecht kwam. Toen voelde ik pas hoe eenzaam ik was in mijn relatie. Ik dacht, als ik levend uit dit ziekenhuis kom, wil ik niet 40 jaar zo leven. Na 3 maanden kwam ik thuis, blij bij mijn kinderen te zijn. Maar de eenzaamheid bleef ik voelen. Relatietherapie, tja, die kwam voor mij te laat. Ik wist wat ik niet meer wilde. Wat ik wel wilde was ook nog niet duidelijk. Maar ondanks dat ik nog herstellende was en geen baan had, moest ik weg. Jezelf en je partner voor de gek houden is nog erger dan op een houtje bijten.

 

Het was heel heftig, maar ook rustgevend.

Ik had een goede vriend, die hielp me zo veel hij kon. Ik had namelijk niet zo veel mensen om mij heen, mijn hele familie en vrienden woonden in Eindhoven. En ik was 10 jaar daarvoor verhuisd met de vader van mijn kinderen naar Middelburg. Het was zomer en mijn goede vriend ging op vakantie naar Italië. We kwamen er achter dat we elkaar heel erg mistte.

 

Bij terugkomst begon mijn “gloei-periode”.

Iedere keer als ik hem zag steeg er een vuurbal naar mijn hoofd en kreeg ik rode wangetjes. Iedereen om ons heen had al lang in de gaten dat er een giga-chemie tussen ons was, behalve wij. Dit had ik ook nog nooit mee gemaakt. Op het moment dat ik me open stelde voor de liefde, was er geen weg meer terug. En dan begint het gedonder in je hoofd en je lichaam, jaloezie, verlangens, hoop, verdriet en blijdschap. Je maakt dingen mee die je nog nooit mee hebt gemaakt. Maar het mooiste is dat je weet dat je dit nooit meer kwijt wil.

 

Je voelt je gelukkig en dat wil je graag de rest van je leven houden.

Maar het leven denkt daar soms anders over en 3 jaar geleden gebeurde er iets akeligs met mij. In de ochtend kreeg ik een soort epileptische aanval. Na onderzoek bleek er een grote meningeoom (hersenvliestumor) in mijn hoofd te zitten. Die moest er uit. Met de steun van mijn grote liefde konden we dit probleem wel aan. De operatie was geslaagd. De steun die ik kreeg van mijn partner was enorm. Hij verbleef in het familiehuis van Daniel Den Hoed. Iedere dag zat hij naast mijn bed, zo lang de bezoektijd duurde en liefst nog langer. Hij hield mijn hand vast, sliep in de stoel naast mijn bed en hij bleef me prachtig vinden, ondanks mijn blauwe opgezwollen kop.

Na de 3e dag had ik hem in de ochtend aan de telefoon. Ik dacht dat ik me prima voelde, maar hij hoorde aan mijn stem dat er iets niet klopte. Als een speer is hij naar het ziekenhuis gereden. Toen hij aan kwam zag hij dat mijn zwellingen in mijn gezicht steeds erger werden. Het was niet goed en hij raakte in paniek, zonder dat ik het in de gaten had. Hij bleef aandringen dat ik onderzocht moest worden, maar spoed betekent daar binnen 24 uur. Maar hij wilde niet wachten, want hij zag mij steeds sneller achteruit gaan. Na veel tumult kwam de chirurg. Die schrok enorm en meteen moest ik onder de scan. Ik had een hersenbloeding en moest direct geopereerd worden.

Ze waren er gelukkig op tijd bij, maar als hij er niet was geweest, wil ik niet weten hoe ik er nu aan toe was geweest en of ik er überhaupt nog was geweest. Maar gelukkig, ik ben er nog.

 

Een heftig verhaal, maar heeft me veel gegeven. En de Liefdesbonbon is daar absoluut een onderdeel van. Spread the love. We hebben het zo hard nodig in een wereld die veelal om geld en status draait.

 

Heb jij ook zo’n mooi verhaal over de liefde?

Stuur hem dan naar info@liefdesbonbon.nl en we plaatsen het in onze blog.
Of plaats je verhaal op onze Facebookpagina

Arlette van Sebille