Preloader

 

 

The Chocolate Love Factory

De Liefdesbonbon is een lustopwekkende afrodisiacum-praliné, met een sterke seksueel stimulerende werking. Het ontspant de geest, stimuleert het lichaam en versterkt het lustgevoel. Uitgebreid getest.

Vanaf 4 bonbons geen bezorgkosten!
Levering doorgaans binnen twee werkdagen in Nederland en België.

+31-646 33 47 50 info@liefdesbonbon.nl

FOLLOW US ON FACEBOOK

Blog

Liefdesbonbon Loversland

Van 12 tot 14 oktober staat de Liefdesbonbon op Bobbi Eden’s Loversland in de IJsselhallen in Zwolle. Een spectaculair grote Eroticabeurs, die voorheen de Kamasutrabeurs heette, maar door Bobby Eden en haar team is omgetoverd tot een geheel nieuwe en bijdetijdse formule. Je kunt genieten van spectaculaire optredens op het hoofdpodium van top artiesten uit binnen en buitenland. Er is een tweede podium met Kinky Sm optredens. Er is een erotisch doolhof, spectaculaire Burlesque shows, Specials van Temptation Island, optredens van Xander de Buisonje, een 3D bioscoop en nog veel meer erotisch genieten.

Uiteraard zijn Bobbi Eden en Mark Laurenz ook drie dagen lang aanwezig op de beursvloer en hebben ze er weer zin in om met jullie een praatje te maken of op de foto te gaan.

En vanzelfsprekend is de Liefdesbonbon erbij om haar nieuwe Liefdesbonbons te promoten. Passie, Energie en Extase. Als speciale beursaanbieding, als je ze alle drie wil proberen, hebben we een combivoordeel aanbieding: Probeer ze alle drie!