Preloader

 

 

The Chocolate Love Factory

De Liefdesbonbon is een lustopwekkende afrodisiacum-praliné, met een sterke seksueel stimulerende werking. Het ontspant de geest, stimuleert het lichaam en versterkt het lustgevoel. Uitgebreid getest.

Vanaf 4 bonbons geen bezorgkosten!
Levering doorgaans binnen twee werkdagen in Nederland en België.

+31-646 33 47 50 info@liefdesbonbon.nl

FOLLOW US ON FACEBOOK

Blog

Nieuwe Liefdesbonbons gepresenteerd op Loversland

Tijdens Loversland, de erotische beurs van Bobby Eden, presenteerden we onze nieuwe opwindende bonbons aan het grote publiek. Over interesse niks te klagen. Drie dagen lang stonden er nieuwsgierige mensen in onze stand, die graag meer wilden weten over de Liefdesbonbons. Heel veel bonbonnetjes zijn mee huiswaarts gegaan. Al die verliefde stelletjes die door het eten van onze bonbonnetjes een passievolle  avond samen genieten. Daar word je toch gelukkig van? Liefde is zo belangrijk!

De stand gloeide van trots

Het was nog wel even stressen op het laatst, om alles netjes uitgestald te krijgen, zoals dat altijd gaat bij een beurs. Maar we waren erg tevreden over het uiteindelijke resultaat, zoals je hieronder op de foto’s kunt zien. De stand leek wel te gloeien van trots. Wij in ieder geval wel van onze nieuwe liefdesbonbonnetjes.

 

De nieuwe opwindende bonbons Extase en Energie deden precies wat we hoopten. Houd je meer van stamina (uithoudingsvermogen), dan is de Liefdesbonbon Energie voor jou heel geschikt. Vind je het fijn om in een milde, blije, euforische high te komen dan is de Liefdesbonbon Extase je beste vriendje. En alles met natuurlijke ingrediënten! Er komen geen chemische middelen aan te pas. Onze natuur heeft het allemaal al voor ons geregeld.

Dat er veel behoefte aan passie is bleek wel uit de bijzondere interesse die getoond werd voor de Liefdesbonbon Extase. Het is dan ook een hele bijzonder bonbon, waar we erg trots op zijn. De combinatie met de Blue Lilly maakt van de bonbon een lekkere dromerige sexbonbon. We hebben hem nu zelf een aantal keren getest, maar we testen voor de zekerheid nog maar een paar keer 😉 (deze week) 😉

Probeer ze alle drie

Mocht je niet kunnen kiezen uit passie, energie of extase? Probeer ze dan gewoon alle drie. Voor iedere stemming hebben we een lekkere opwindende bonbon.

 

Vakantiesluiting:
+ Gratis Liefdesbommetjes

De Liefdesbonbon is met vakantie.
Daarom is onze webshop gesloten t/m 30 juli.
Maar als je ondertussen je bestelling plaatst.
Dan krijg je als dank voor je geduld,
bij iedere bestelling t/m 30 juli voor 2 personen:

GRATIS Liefdesbommetjes t.w.v. € 9,95