Preloader

 

 

The Chocolate Love Factory

De Liefdesbonbon is een lustopwekkende afrodisiacum-praliné, met een sterke seksueel stimulerende werking. Het ontspant de geest, stimuleert het lichaam en versterkt het lustgevoel. Uitgebreid getest.

Vanaf 4 bonbons geen bezorgkosten!
Levering doorgaans binnen twee werkdagen in Nederland en België.

+31-646 33 47 50 info@liefdesbonbon.nl

FOLLOW US ON FACEBOOK

Blog

Sex onder de kerstboom

Of toch liever naar het familiediner?

Bron: NL Magazine Advertorial Lifestyle Entertainment – Uit een onderzoek blijkt dat vooral vrouwen opgewonden raken van de feestdagen en het de erotische fantasieën bijzonder kan prikkelen. Prachtig opgemaakt en aangekleed samen een heerlijk glaasje wijn drinken. Het huis prachtig versierd met een mooie kerstboom en dito verlichting. De tafel romantisch gedekt en het eten van topkwaliteit. Romantiek die het lustgevoel stimuleert. Er wordt dan ook tijdens de kerstdagen behoorlijk wat afgevreeën.

Zinnenprikkelende kerst

Het is duidelijk dat de kerstsfeer voor vrouwen zinnenprikkelend kan werken. Maar ook voor mannen kan het een opwindende periode zijn. Want wat is er leuker dan je partner te versieren onder een glinsterende kerstboom die volhangt met spannende kadootjes? Of word zelf een kadootje en trek een spannend kerstpakje aan, met opwindende lingerie. Zorg dan wel dat je de avond even lekker met zijn tweetjes bent en niet naar een familiediner hoeft. En laat de telefoon en de deurbel deze avond geen spelbreker zijn. En probeer bijvoorbeeld eens iets nieuws. Een erotisch speeltje, of massagekaarsen (als kadootje in de boom?).
Onze tip van dit jaar als kerstverrassing is de ‘Liefdesbonbon’. Een bijzonder lekkere en lustopwekkende, met afrodiserende kruiden gevulde chocoladepraliné. Volgens de testpanels zou je er opgewonden en licht euforisch van worden en stimuleert het de doorbloeding van de geslachtsdelen. Zowel bij hem als bij haar zouden de effecten goed merkbaar moeten zijn en word je er ook veel gevoeliger van.

Wat zit er in?

In de Liefdesbonbons zitten alleen natuurlijke toevoegingen, zoals Damiana, Muira Puama en Blauwe Lotus en geen chemische toevoegingen. We hebben natuurlijk even op de ingrediënten gegoogeld. De recensies van deze kruiden zijn bijzonder positief te noemen. We werden zelf toch ook wel erg nieuwsgierig en hebben de ‘stoute’ schoenen aangetrokken en een doosje Liefdesbonbons gekocht in de online shop www.liefdesbonbon.nl. We kozen voor de variant ‘Extase’ en ontvingen een heel mooi doosje met twee bonbons. Voor allebei één. In de gebruiksaanwijzing stond dat we moesten zorgen voor een intieme sfeer en dat een glaasje rode wijn erbij het effect zou versterken. We merkten in het begin niet zo veel, maar dat werd ook aangegeven in de uitleg. Gewoon beginnen stond er, je merkt het vanzelf. En dat klopte. Toen we begonnen te knuffelen merkten we allebei dat we veel sneller opgewonden werden en ook veel heviger. Het leidde tot een wilde vrijpartij, waarbij alles veel gevoeliger werd. Een intens gevoel vol passie en liefde.

Wil jij ook een spannend kadootje voor in de kerstboom? Misschien is www.liefdesbonbon.nl voor jou ook wel een gouden tip.

Anne Welgelegen

Vakantiesluiting:
+ Gratis Liefdesbommetjes

De Liefdesbonbon is met vakantie.
Daarom is onze webshop gesloten t/m 30 juli.
Maar als je ondertussen je bestelling plaatst.
Dan krijg je als dank voor je geduld,
bij iedere bestelling t/m 30 juli voor 2 personen:

GRATIS Liefdesbommetjes t.w.v. € 9,95