Preloader

 

 

The Chocolate Love Factory

De Liefdesbonbon is een lustopwekkende afrodisiacum-praliné, met een sterke seksueel stimulerende werking. Het ontspant de geest, stimuleert het lichaam en versterkt het lustgevoel. Uitgebreid getest.

Vanaf 4 bonbons geen bezorgkosten!
Levering doorgaans binnen twee werkdagen in Nederland en België.

+31-646 33 47 50 info@liefdesbonbon.nl

FOLLOW US ON FACEBOOK

Blog

De makers van De Liefdesbonbon hebben hun liefde bezegeld!

Trouwen is voor mij persoonlijk het ultieme teken van ware liefde. Ik trouw met iemand omdat hij de persoon is waar ik de rest van mijn leven bij wil blijven. Soms kiezen we met ons verstand, in plaats van met ons hart. Maar liefde moet je voelen, niet bedenken.

Iedere relatie heeft zijn ups en downs, maar als je in moeilijke tijden terug kunt grijpen naar je gevoel, naar de verliefdheid die je voelt of gevoeld hebt, naar de passie die je voor elkaar hebt gehad, dan is de kans groot dat je dat weer terug gaat vinden. Het voordeel wat ik uit mijn eerste huwelijk heb gehaald, is dat ik nu heel erg goed weet wat ik niet meer wil. En geloof me, ook ik heb mijn beperkingen gehad in mijn relatie(s). Je kan er alleen aan werken door in de spiegel te kijken en te leren van je vergissingen.

Maar nu weet ik het zeker, of beter: ik voel het zeker: Ik heb mijn ware droomman gevonden. Nog beter zelfs dan ik had durven dromen. En dat wil ik vieren, samen met onze kinderen, familie en vrienden. Het voelt heerlijk dat hij nu mijn man is, in plaats van mijn vriend. Ik heb een prachtige, zelfgemaakte ring om mijn vinger die me dagelijks doet denken aan de liefde die ik voor hem voel. En natuurlijk ben ik een romanticus, maar zijn we dat niet allemaal? Hoeveel miljoenen mensen kijken niet naar de televisie als twee mensen elkaar het ja-woord geven. Dat geeft ieder mens een gelukkig gevoel. En dat is wat we allemaal willen, gewoon gelukkig zijn samen met je soulmate. Dat geluk gunnen wij iedereen. Het begint bij de liefde.

Liefs van Arlette.

Vakantiesluiting:
+ Gratis Liefdesbommetjes

De Liefdesbonbon is met vakantie.
Daarom is onze webshop gesloten t/m 30 juli.
Maar als je ondertussen je bestelling plaatst.
Dan krijg je als dank voor je geduld,
bij iedere bestelling t/m 30 juli voor 2 personen:

GRATIS Liefdesbommetjes t.w.v. € 9,95