Preloader

 

 

The Chocolate Love Factory

De Liefdesbonbon is een lustopwekkende afrodisiacum-praliné, met een sterke seksueel stimulerende werking. Het ontspant de geest, stimuleert het lichaam en versterkt het lustgevoel. Uitgebreid getest.

Vanaf 4 bonbons geen bezorgkosten!
Levering doorgaans binnen twee werkdagen in Nederland en België.

+31-646 33 47 50 info@liefdesbonbon.nl

FOLLOW US ON FACEBOOK

Blog

Werkt de Liefdesbonbon echt?

Dat is een vraag die we heel vaak gesteld krijgen. En dat begrijpen we, want wat zit er nu precies in en wat doet het met je. In dit artikel gaan we er uitgebreider op in.

Om te beginnen zitten in al onze producten géén chemische toevoegingen. Alle ingrediënten zijn puur natuur. De basis van onze bonbons en het Liefdesreepje is Damiana en Muira Puama. Van deze kruiden is al heel lang bekend dat ze een afrodiserende werking hebben en onlangs is ook ontdekt dat de kruiden op elkaar een versterkende werking hebben. Maar wat doen ze nu precies?

Damiana:

In Mexico wordt Damiana al eeuwen gebruikt als afrodisiacum bij beide seksen. Damiana staat bekend om het verbeteren van de bloedcirculatie en seksuele potentie, maar ook wordt gemeld dat damiana ondersteuning biedt bij het seksueel uithoudingsvermogen, ontstresst, de stemming licht verbetert en het libido verhoogt,  door het verbeteren van de zuurstoftoevoer.

In een onderzoek is aangetoond dat Damiana de kleine spieren in de arteriële wanden van de penis ontspant, waardoor de doorbloeding toeneemt en er dus een sterkere erectie plaatsvindt. Daarnaast wordt Damiana op zichzelf omschreven als een milde stemmingsverbeteraar, maar dat kan nog worden versterkt door combinaties met andere kruiden, zoals Muira Puama. (Op de site van Zamnesia is veel te lezen over Damiana)

Muira Puama:

Muira Puama wordt al eeuwen gebruikt door volksstammen in Brazilië als afrodisiacum. Het werkt stimulerend en potentieverhogend. Enige tijd na het innemen voelen de meeste mensen tintelingen over de rug en in de erogene zones tot zelfs een sensueel gevoel over het gehele lichaam. Deze effecten zijn doorgaans licht, maar stimulerend, afhankelijk van je eigen gevoeligheid. Veel mensen melden dat de huid en de geslachtsorganen gevoeliger worden en dat het orgasme heviger wordt. (Op bijvoorbeeld gezonderleven.org is meer te lezen over Muira Puama)

Blauwe Lotus:

Zowel in de Liefdesbonbon extase als in het Liefdesreepje is Blauwe Lotus toegevoegd. De blauwe lotusbloem, ook wel waterlelie (Nymphaea caerulea) werd door de oude Egyptenaren beschouwt als een heilige plant. Ze gebruikten de Blauwe Lotus als krachtig afrodisiacum. Ze drenkten de Lotus enkele dagen in een grote kelk met rode wijn en een half uur voor de daad dronken de geliefden er één glas van.

Blauwe lotus kan een licht verdovend effect hebben, maar vaak ook horen we dat mensen zelfs een euforisch effect ervaren. (lees meer op Zamnesia)

De verhoudingen in de Liefdesbonbon zijn precies afgesteld op het juiste effect voor een liefdevolle en passievolle ervaring.

Tips voor gebruik:

Om het effect van de Liefdesbonbons te versterken adviseren we om er (net als de oude Egyptenaren) een glaasje rode wijn bij te drinken. Wacht vervolgens het effect niet af. Ga een half uurtje na consumeren lekker genieten van elkaar en je zal de effecten vanzelf merken. De kruiden hebben minder effect op een volle maag.