Preloader

 

 

The Chocolate Love Factory

De Liefdesbonbon is een lustopwekkende afrodisiacum-praliné, met een sterke seksueel stimulerende werking. Het ontspant de geest, stimuleert het lichaam en versterkt het lustgevoel. Uitgebreid getest.

Vanaf 4 bonbons geen bezorgkosten!
Levering doorgaans binnen twee werkdagen in Nederland en België.

+31-646 33 47 50 info@liefdesbonbon.nl

FOLLOW US ON FACEBOOK

Een echte Liefdesbonbon voor je Valentijn

Chocolade is net zo onlosmakelijk verbonden met de kleur rood als met de liefde. Dat komt niet in de laatste plaats door endorfines die we bij het eten van chocolade aanmaken. Die bezorgen een gelukzalig gevoel, dat dicht tegen verliefdheid aanschurkt. Dat bracht twee Middelburgse ondernemers op het idee om chocolade te verrijken met natuurlijke lustopwekkende kruiden. Op die manier ontstaat een libidoverhogende, stimulerende en ‘lekkere’ snoeperij: De Liefdesbonbon. Een superkadootje voor je Valentijn.

Waarom zou je een liefdesbonbon gebruiken?

Je kent het wel, kinderen, werk, een druk leven. ‘S avonds samen op de bank, Netflix aan of meer aandacht voor je telefoon dan voor elkaar. Dat kan even gezellig zijn, maar er is meer dan dat. Social Media kan erg asociaal zijn en zelfs een gezonde relatie verstoren. De makers van de Liefdesbonbon kwamen op het idee om wat meer liefde in de wereld te brengen. Er zijn veel natuurlijke en gezonde kruiden die je daarbij een beetje hulp kunnen bieden. En geloof me, zelfs de meest romantische film op Netflix kan niet op tegen de Liefdesbonbon.

Hoe werkt de Liefdesbonbon?

Er zijn verschillende natuurlijke kruiden die een libidoverhogende werking hebben, een gelukkiger gevoel en meer passie kunnen geven. De Liefdesbonbon heeft de beste van deze kruiden samengevoegd en die geschikt gemaakt voor zowel de man als vrouw. Na ongeveer 45 minuten wordt je huid gevoeliger, mannen krijgen sneller een erectie en bij vrouwen wordt het geslachtsorgaan ook gevoeliger, doordat er een verbeterde bloedsomloop is en het makkelijker naar de intieme delen stroomt. Meerdere proefpersonen geven aan dat het orgasme heftiger is. Ook je hoofd voelt alsof je in de wolken bent. Je zult er wel wat mee moeten doen, want stil op de bank zitten en wachten tot je iets voelt, geeft niet het gewenste effect. Maak de omgeving romantisch, doe een kaarsje aan en ben lief voor elkaar. En voel dan wat de Liefdesbonbon met je doet.

Waar kan ik het krijgen?

De Liefdesbonbon is verkrijgbaar in verschillende Smartshops, maar ook leverbaar via onze webwinkel op www.liefdesbonbon.nl. Mocht je meer informatie willen over dit nieuwe product, kun je ook terecht op onze website.

De makers van de Liefdesbonbon wensen je veel liefde toe.