Preloader

 

 

The Chocolate Love Factory

De Liefdesbonbon is een lustopwekkende afrodisiacum-praliné, met een sterke seksueel stimulerende werking. Het ontspant de geest, stimuleert het lichaam en versterkt het lustgevoel. Uitgebreid getest.

Vanaf 4 bonbons geen bezorgkosten!
Levering doorgaans binnen twee werkdagen in Nederland en België.

+31-646 33 47 50 info@liefdesbonbon.nl

FOLLOW US ON FACEBOOK

Liefde is… als een tuintje

Je moet het onderhouden om het mooi te houden.

De komende weken, tot Valentijnsdag, zal ik schrijven over leuke manieren om je relatie te laten bloeien. Ik vind het altijd heerlijk om mijn creatieve geest aan het werk te zetten om mijn partner te verrassen en graag deel ik sommige van deze verrassingen met jullie.

Koop een aantal leuke kleine cadeautjes. Een leuk lingeriesetje of een mooie boxershort zijn de basis. Daar overheen doe je leuke kleren aan, waarvan je weet dat je partner deze erg mooi vindt. Verstop de cadeautjes overal op je lichaam en in je kleren, bijvoorbeeld in je broekzak, je onderbroek (voor en achter), BH, sokken etc. Je partner mag geblinddoekt worden, maar dat is niet essentieel. Nu mag je partner op zoek naar de cadeautjes, waarbij er over je hele lichaam wordt gezocht. Dit is al spannend en natuurlijk zitten er ook spannende cadeautjes tussen. Een speeltje, een flesje massage-olie, een Liefdesbonbonnetje etc.

Ik had een heel klein beertje gevonden en als je hierop drukte zei het beertje “I love you”. Deze had ik verstopt in mijn BH. Het leuke was dat toen ik een tussendoor-knuffel kreeg van mijn vriend, er ineens spontaan “I love you” uit kwam. We moesten erg lachen en de rest, tja, dat laat ik aan je eigen fantasie over.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantiesluiting:
+ Gratis Liefdesbommetjes

De Liefdesbonbon is met vakantie.
Daarom is onze webshop gesloten t/m 30 juli.
Maar als je ondertussen je bestelling plaatst.
Dan krijg je als dank voor je geduld,
bij iedere bestelling t/m 30 juli voor 2 personen:

GRATIS Liefdesbommetjes t.w.v. € 9,95