Preloader

 

 

The Chocolate Love Factory

De Liefdesbonbon is een lustopwekkende afrodisiacum-praliné, met een sterke seksueel stimulerende werking. Het ontspant de geest, stimuleert het lichaam en versterkt het lustgevoel. Uitgebreid getest.

Vanaf 4 bonbons geen bezorgkosten!
Levering doorgaans binnen twee werkdagen in Nederland en België.

+31-646 33 47 50 info@liefdesbonbon.nl

FOLLOW US ON FACEBOOK

Liefde is… als een haardvuur

je moet het aan houden.

Mijn vriend kwam thuis na het sporten. Ik was al een tijdje in de weer geweest om hem te verrassen. Ik wilde een romantisch avondje bij een knapperend haardvuurtje. Maar we hadden geen open haard.

Via internet had ik een muursticker besteld met een haardvuur erop (een andere optie is via de televisie het knapperende haardje opzetten, inclusief geluid). Bij het haardje had ik een lekker kleedje met een schapenvachtje neergelegd. Ik had lekkere hapjes gemaakt en een flesje Prosecco gekocht.

Toen ik hem thuis hoorde komen, ging ik snel bij het haardje liggen. Dit was natuurlijk een superverrassing. Wil je het nog spannender maken is het nog een goeie tip om in je mooie ondergoed op het kleedje te liggen en een aantal lekkere hapjes op je lichaam te leggen. Zeker weten dat je partner trek krijgt. Bij ons werkte het in ieder geval heel goed. 😉